O nama

KALE-VISION porezno savjetništvo d.o.o. posluje na tržištu od 2007. godine, gdje iz godine u godinu bilježi rast i razvoj. KALE-VISION porezno savjetništvo d.o.o. je tim od trenutno 12 zaposlenih. Predstavlja vodeći ured iz područja računovodstva i poreznog savjetovanja koji svoj uspjeh temelji na kontinuiranom razvoju zaposlenika, kao i pružanju vrhunske usluge svakom klijentu.  

Poslovanje društva obuhvaća široki spektar knjigovodstveno-računovodstvenih usluga, te različite usluge financijskog i poreznog savjetovanja. Dugogodišnjim iskustvom u navedenim poslovima i stalnom edukacijom svojih zaposlenika, postižemo visoku razinu stručnosti što dokazuju brojne reference i zadovoljni dugogodišnji poslovni partneri. Ažurno pratimo sve zakonske propise i akte kako bi mogli na vrijeme reagirati i svojim klijentima ukazati na promjene.


OPĆI PODACI:

KALE-VISION porezno savjetništvo d.o.o. je trgovačko društvo osnovano 2007. godine pri trgovačkom sudu u Zagrebu (Tt-07/1945-2).

Adresa sjedišta:
Ivana Granđe 118, Šašinovec, Sesvete

OIB: 34933815473
MBS: 080596818

Poslovna banka: Zagrebačka banka d.d., IBAN broj HR0723600001101943039

Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.

Član društva: Katarina Horvat Jurjec
Uprava društva: Katarina Horvat Jurjec, Leonardo Jurjec

Tel: +385 1 2043 321
Mob: 098 1611 794, 098 427 908
Fax: + 385 1 2063 823

E-mail: info@kale-vision.hr


Katarina Horvat Jurjec

Rođena je 1980. godine u Zagrebu, gdje živi i radi. Udana je i majka troje djece.

Završila je ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, program studija Poslovna ekonomija, smjer Računovodstvo, na kojem je 2002. godine uspješno obranila diplomski rad na temu Temeljni financijski izvještaji, te time stekla visoku stručnu spremi i stručni naziv diplomirani ekonomist. Nakon toga je završila na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu sveučilišni znanstveni poslijediplomski studij iz Ekonomije, smjer Računovodstvo, revizija i financije, gdje je 2007. godine stekla akademski stupanj magistar znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomije, znanstvene grane financija i fiskalna politika.

Posjeduje certifikat za ovlaštenog poreznog savjetnika, te ovlaštenog računovođu.

Raspolaže s višegodišnjem iskustvom na rukovodećim poslovima iz područja poreznog savjetovanja, te računovodstva i financija, kao i rada na radnom mjestu savjetnik-urednik iz područja računovodstva, revizije i financija u jednoj od vodećih konzultantskim kuća u RH. Autor brojnih članaka vezanih za računovodstvo, reviziju, financije i poreze u časopisima i knjigama od strane nakladničko-konzultantskog društva RRIF-plus d.o.o, Zagreb. Sudjeluje u praćenju svih računovodstvenih i poreznih aktualnosti. Predavač na brojnim seminarima i radionicama vezanih za računovodstveno, reviziju i financije.


KALE-VISION porezno savjetništvo d.o.o. –Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“.

KALE-VISION porezno savjetništvo d.o.o. je tijekom 2018. i 2019. godine provelo projekt „INVESTICIJA IZGRADNJE I OPREMANJE POSLOVNE ZGRADE“, a koji je dijelom financiran iz sredstava kredita odobrenog od Zagrebačke banke d.d. i Hrvatske banke za obnovu i razvitak (klupski kredit iz financijskog instrumenta „ESIF KREDITI ZA RAST I RAZVOJ“, sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“).

Ukupan iznos projekta iznosi cca 2.785.000 kn,  od čega je klupskim kreditom financirano cca 1.304.000 kn (50% Zagrebačka banka d.d., 50% HBOR). Provedba projekta započela je u kolovozu 2018. (iznimka je samo zemljište koje je nabavljeno u lipnju 2016.), dok je završetak projekta bio u rujnu 2019.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta jesu rast i razvoj u dijelu pružanja usluga poreznog savjetništva, financijskog i poslovnog savjetovanja, te pružanja računovodstvenih usluga.

Kontakt osobe za više informacija: Leonardo Jurjec i Katarina Horvat Jurjec, Uprava društva.

www.strukturnifondovi.hr

Novosti